MARDİN / KIZILTEPE - Büyükdere İlkokulu

Büyükdere İlkokulu

Büyükdere Mahallesi
Vizyon
Öğrencilerin ilgi yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir “model okul” olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, çağa ayak uydurabilen, problem çözme becerisine sahip, evrensel değerleri benimseyen bireyler yetiştirmektir. Kurum kalitesini yükseltmeye yönelik çalışmalarda bulunmak ve sürekliliği sağlamak, bilgi teknolojisi kullanımına önem veren bireyler yetiştirmektir, çalışanlarımızın mutluluğunu bireysel mutluluğumuz ile eşdeğer olduğuna inanarak çalışanlarla bir aile ortamı oluşturmaktır. Kültürel mirastan güç alıp geleceğin bilgi toplumuna ulaşmayı hedefleyen mutlu bireyler için varız.
Soba
Uydu İnternet (VSAT)
Şehir içi ulaşım mevcuttur.
Servis mevcut değildir.
Büyükdere Mahallesi
Okulumuz İl merkezine 35 km, İlçe merkezine 21 km uzaklıkta.